EEN ONTROERENDE ERVARING…….

Eén van de leden van onze Reikicirkel voor Dieren maakte pas iets heel bijzonders mee, toen zij op verzoek een live reikibehandeling aan een lieve kleine terriër gaf.

Hieronder haar verhaal.

Graag wil ik een ontroerende ervaring met jullie delen. Onlangs werd me gevraagd om een hondje rechtstreeks te behandelen; een lieve kleine terriër. Bekenden van het vrouwtje hadden haar verteld over reiki voor dieren, zij vond ons op het internet en wilde om te beginnen graag een rechtstreekse behandeling. In voorkomende gevallen doen wij dit ook, als er iemand van de cirkel in de buurt van de aanvrager woont.
Het hondje was helemaal gek op de reiki en heeft heerlijk genoten. Mogelijk, dat in een later stadium nog een afstandsbehandeling wordt aangevraagd, maar dat komt nog wel.
Waar het om gaat, is de reactie van de poes die daar ook woont. Een poes van 15 jaar, die volgens het vrouwtje altijd meteen onder het bed duikt als er iemand op bezoek is. Mevrouw heeft vriendinnen die van haar weten dat er ook een poes is, maar die hebben haar in 15 jaar nog nooit in het echt gezien.
Je voelt hem al aankomen. Deze poes, Sofie, kwam op de trilling van reiki af als een wesp op een pot stroop….…. Niet alleen lag ze tijdens de behandeling van de hond gewoon in de kamer (waar het vrouwtje al verbijsterd over was) maar toen het hondje van de bank afsprong en aangaf dat het zo genoeg was, kwam Sofie eraan! Kleine mauwtjes, kopjes, likjes, grote groene ogen die de mijne vasthielden, kortom: geef mij ook wat van die fijne energie! Kin van het vrouwtje zakte steeds verder naar beneden; dit gedrag had ze in 15 jaar niet meegemaakt van Sofie.
Het was heel bijzonder en ik wil het met jullie delen, omdat het mij nogmaals duidelijk maakte hoe belangrijk het is dat je het dier laat leiden. Ik was natuurlijk, gezien de reactie van het vrouwtje, extra behoedzaam en heb haar helemaal in alle vrijheid en rust naar me toe laten komen. Zonder verwachting op welk niveau dan ook.
Als cirkel behandelen we natuurlijk met name op afstand, maar waarschijnlijk behandelen jullie je eigen dieren en die van vrienden en familie ook wel. En zo niet…….. probeer het eens, want het is voor jezelf ook een rijke ervaring, samen met zo’n dier op een reiki richel te gaan zitten!
Het dier wijst je de weg….