Hallo Reiki cirkel,

Quendo is niet meer. Hij is 26 februari 2024 vredig ingeslapen.
Op 7 september kregen we de diagnose OsteoSarcoma. Onze wereld stortte in, wij dachten aan een onschuldige kneuzing.

Na allerlei informatie ingewonnen te hebben, hebben we ingezet op pijnstilling. Daarnaast hebben jullie ons vanaf september geholpen door hem wekelijks te behandelen. De eerste maand zagen we dat beide honden op de maandagavonden erg veel energie hadden. Dat was mooi om te zien. De dierenarts wilde eigenlijk al euthanaseren in september, echter daar was hij en wij nog lang niet aan toe. Wij hebben vol gas gegeven en 6 jaar in 6 maanden gepropt. Hij en wij hebben nog een prachtige tijd gehad en erg van elkaar genoten. Daarnaast hebben we ook nog ingezet op bio-resonantie bij een andere dierenarts. Onze eigen dierenarts verbaasde zich iedere maand als wij weer een Librela injectie kwamen halen. In september tevens geregeld dat euthanasie thuis bij ons zou gebeuren , in zijn vertrouwde omgeving. Ze waren ook bereid indien nodig om in het weekend ons te helpen, ook al hadden ze geen dienst.
De avond van 25 februari was hij nog “wild” aan het spelen met onze andere herder. ‘s Nachts ging het echter mis, de tumor groeide de laatste maand dermate hard, waardoor de pijnstilling al opgevoerd was. Deze nacht ging het niet meer en kwam hij zich melden. Wij hebben nog extra medicatie gegeven om rustig de nacht door te komen. In de middag was het zover, Quendo was zich bewust wat er gebeurde en had vol vertrouwen in ons. Wij waren redelijk bij de les door jullie energie en hebben hem derhalve goed kunnen begeleiden over de regenboog.
Bij deze willen we jullie nogmaals danken voor alle energie die hij de afgelopen 6 maanden van jullie heeft mogen ontvangen.
Ga door met dit o zo belangrijke werk.
Fam. Moek