Enige tijd geleden kwam ik voor het eerst met Dea in contact via een geheel andere weg, we kwamen zijdelings te spreken over mijn eigen katten en zij vertelde vanuit haar intuïtie een aantal zaken over mijn eigen oudste kat Shanta waarmee ze gelijk op het tere punt kwam. De tranen liepen over mijn wangen, maar Dea had gelijk.

Onze kat Shanta is pas 11 jaar en zij heeft meerdere medische klachten waaronder: nierfalen, spondylose, artrose en gescheurde kruisband. Maar ons meisje wilde niet eten en zeker niet haar nierdieet voeding, ze kreeg nu van de dierenarts eetlustopwekkende medicatie.

Dea bood aan dat de Reikicirkel voor dieren Shanta wellicht ondersteunend kon helpen, niet ter vervanging van de reguliere dierengeneeskunde maar echt als ondersteuning, en dat zij Shanta ook niet beter konden maken.

Het advies en communicatie waren allemaal heel eerlijk en oprecht en medelevend, zelf vind ik mijzelf een nuchter persoon en ben sceptisch over dit soort dingen omdat het voor mij niet zichtbaar en voelbaar is. Maar wij hebben dit in werking gezet en Shanta heeft 3 behandelingen op afstand gekregen, het prachtige resultaat was dat Shanta weer uit zichzelf ging eten zonder eetlustopwekkende medicatie, niet meer afviel en stabiel bleef, en nee ze eet nog steeds geen nierdieet voeding. Maar ons meisje ging weer eten en ze was weer wat relaxter en minder grumpy en ik kon het ook meer loslaten!

Dus een fantastisch resultaat voor de 1ste keer.

Voorzitter Dea is heel prettig en fijn in de omgang, staat altijd open voor alle vragen en helpt je waar ze maar kan, ook kreeg ik via de Reiki cirkel voor dieren mailtjes van andere leden, dat was ook heel prettig om deze te ontvangen en hoe zij Shanta hebben kunnen benaderen en ondersteunen.

Dus langs deze weg wil ik de reikibeoefenaars van de Reikicirkel voor dieren bedanken die Shanta hiermee hebben geholpen.

Liefs,

Esmiralda