Aanmelden


Hoe kunt u zich aanmelden?

Voor de healing hebben wij de naam en een duidelijke foto van uw huisdier nodig waar het dier alleen op staat. U kunt de foto sturen naar ons e-mailadres aanvraag@reikicirkelvoordieren.nl. Wij circuleren de foto binnen onze groep en maken onderling afspraken over de behandeling. Ook willen we graag weten waar de behandeling voor nodig is, zodat we ons daar goed op kunnen focussen.

De behandelaars maken contact met de energie van uw dier door zich op een foto te concentreren, en sturen over de grenzen van tijd en ruimte heen energie met behulp van de methode voor afstandshealing.

Wij vragen een financiƫle bijdrage van 15 euro voor een afstandsbehandeling. Voor dit bedrag krijgt u maximaal 3 behandelingen van meerdere van onze leden.

Heeft uw dier hierna meer behandelingen nodig dan hanteren we een herhaaltarief van 10 euro (voor max. 3 behandelingen per keer). Dit herhaaltarief geldt enkel als het dier voor hetzelfde probleem wordt behandeld. Heeft uw dier hulp nodig voor een geheel ander probleem dan hanteren wij het normale tarief van 15 euro.

Aan u verzoeken wij de bijdrage ad 15 euro te voldoen op bankrekeningnummer NL42 INGB 0793 4894 31 t.n.v. G.A.M Boere – van Vliet o.v.v. naam huisdier en uw naam.

In principe is een afstandshealing het minst stressvol voor uw dier, maar als u liever een rechtstreekse behandeling wilt, kan dit in de meeste gevallen ook. Wij zullen dan iemand van onze groep die bij u in de buurt woont, benaderen om bij u thuis te komen. U betaalt dan bovenop het tarief wat wij hanteren uitsluitend de reiskosten van de behandelaar. Hierover maken we van te voren afspraken.

 

Feedback

We zouden het leuk vinden als u na de behandeling uw ervaring wilt delen met ons. U kunt dit doen via onze Facebook pagina of u kunt ons een e-mail sturen met uw verhaal zodat wij het op de website en op Facebook kunnen plaatsen.

 

wpfd165080_05_06Donaties

Mocht u ons werk willen steunen, dan zijn uw donaties van welk bedrag dan ook uiteraard meer dan welkom. Wij werken nadrukkelijk zonder enig winstoogmerk. Dus als u nog een goed doel zoekt : ons bankrekeningnummer staat hierboven vermeld.

wp6ac5c577_05_06wpf85080f7_05_06wp87899e2e_06