‘Jullie zijn toppers’

Wat een lieve reactie van het vrouwtje van Boeffie…… één van onze laatste aanvragen.
Ondanks inzet van velen van ons moest toch besloten worden om Boeffie te laten inslapen, en dat weten we natuurlijk wel dat die kans blijft. Met reiki kunnen we een genezingsproces bevorderen en met zoveel mogelijk positieve energie omgeven, maar als het er niet meer in zit kan ook reiki geen wonderen verrichten. Boeffie is nu veilig aan de andere kant. Wij wensen Yvonne heel veel sterkte bij het een plaatsje geven van dit grote verlies.

Zij schrijft:

Mijn kat Boeffie werd geopereerd aan blaasstenen en zijn er nierstenen ontdekt. Daarna kwam ik via iemand van internet in contact met Reikicirkel voor dieren.
Na een mailtje gestuurd te hebben, kreeg ik snel reactie terug. Vlak daarna is de reiki gestart omdat Boeffie achteruit bleek te gaan.
Boef at en dronk nauwelijks. Vlak na de reikibehandelingen leek het beter te gaan, maar helaas besloot Boeffie zelf dat het genoeg was geweest en hebben we hem moeten laten inslapen.
Zelf heb ik goede ervaringen met de reiki van de dierencirkel, ze hebben ook reiki naar mij gestuurd, net als naar Boeffie. Daardoor was ik zelf kalm tijdens en na alles wat ik met Boeffie heb meegemaakt. Deze fijne Reikicirkel is absoluut een aanrader en ik zal ze zeker opnieuw inschakelen indien nodig.
Jullie zijn toppers, ga zo door.

Groet, Yvonne