BLIJ MET EEN DROL…

Een al te net woord is het niet echt natuurlijk, maar je kunt er inderdaad maar blij mee zijn als je kat darmproblemen heeft.
Ons medecirkellid Regina riep de hulp in van de Reikicirkel voor dieren voor haar Maine Coon kater Gizmo met constipatie. Operatief waren zijn darmen helemaal leeggehaald, op zich slaagde de ingreep wel maar na een paar dagen begonnen de problemen opnieuw. Hij wilde niet eten en ging niet op de bak.
Omdat bij de operatie was gebleken dat zijn dikke darm verkleefd was, maakte zijn vrouwtje zich natuurlijk best zorgen. In het uiterste geval moest worden overgegaan tot verwijdering daarvan.
De cirkel ging direct aan de slag, zowel voor Gizmo als een enigszins gestresst vrouwtje. Op de ochtend na de eerste behandeling ging zij weer naar de dierenarts en schreef ons:

De dierenarts vond hem in een goede conditie en voelde ontlasting die nog redelijk zacht is. Hij was vorige week helemaal leeggehaald, deze week moet hij blijven eten en drinken en desnoods met dwang als het helemaal niet lukt. Hij heeft iets tegen de misselijkheid gehad en wat om de eetlust op te wekken als hij niet wil eten.
In het uiterste geval wordt zijn dikke darm weggehaald als de darmperistaltiek niet terugkomt.
Ik constateerde gisterenavond wel dat hij wat brokjes at en vrij actief werd, waar ik heel blij van werd, hoe zou dat toch komen…..
Ik voel mij zelf een stuk rustiger en heb een goed gevoel, en ik vind het zo super en ben dankbaar voor jullie steun.
Ik hou jullie op de hoogte!!
En na de twee daaropvolgende behandelingen – zoals u misschien weet behandelt de cirkel op drie opeenvolgende momenten met gebundelde groepsenergie, en daarnaast wanneer iemand van ons even tijd en ruimte heeft – kregen wij nog dit berichtje:

Goed nieuws….Het gaat goed met Gizmo. Afgelopen vrijdag heeft Gizmo gepoept!
 

Jaaaaa,
ik ben nog nooit zo blij geweest met een drol.
Hij eet weer goed en gaat
regelmatig naar de bak.
Met de dagen dat hij Reiki kreeg merkte ik dat hij rond die tijd een beetje ging eten en wat actiever werd.
Ik weet 100 % zeker dat de reiki geholpen heeft.
Allemaal heel erg bedankt.
Wij zijn allemaal opgelucht en blij.
Veel liefs Regina