wpdb97a31b_05_06Eden, 13 jaar oud, at op een gegeven moment bijna niet meer. Ze leek last van haar bekje te hebben maar de dierenarts kon niet echt iets vinden. Ze werd mager en stilletjes, zat de hele dag in de vensterbank en de kleuren van haar (weliswaar overwegend witte) vacht werden steeds vager.

Als ze reiki kreeg, leefde ze op! Dan keek ze weer een tijdje wat vrolijker uit haar oogjes en je kon merken, dat het haar vooral mentaal een boost gaf. Maar ja, het eten bleef lastig en mogelijk mede door de reiki ging haar conditi e weliswaar niet verder achteruit, maar ook weer niet met sprongen vooruit. Haar vrouwtje, zelf ingewijd in reiki, en de Reiki Master die Eden ook regelmatig behandelde, lieten er samen hun intu├»tie op los. Terwijl ze hun handen over het kopje van Eden lieten gaan, voelden ze ter hoogte van haar kaken zelf pijn in hun handen en een stekend gevoel. Het leek erop dat er daar een ontsteking zat, ver achter de tandjes. Die zagen er op zich prachtig wit uit en het leek dan ook erg zonde om die te gaan trekken. In overleg met de dierenarts is toen toch besloten het grootste gedeelte van haar gebit toch te trekken…… en wat bleek: inderdaad een enorme ontsteking waar men anders nooit bij had gekund.

Voor en met name na de ingreep is er heel veel reiki gestuurd. En in het hele herstelproces bleek duidelijk, hoe goed Eden intussen was gaan reageren op de energie. Ze is nu vrolijk en zelfs een beetje brutaal, eet als ‘een dijker’ zelfs met een paar tandjes en haar vacht is weer duidelijk getekend.