Buddy

Voor lieve Buddy uit België werd onlangs de hulp van de reikicirkel voor dieren aangevraagd. Haar vrouwtje schreef:

Ze is ondertussen 13,5 jaar oud en heeft heel wat gezondheidsproblemen. Ze is vaak erg kortademig aangezien ze last heeft van water op de longen, door een hartprobleem (vergroot hart door de ouderdom). Ze heeft ook heel veel last van haar heupdysplasie, er is al redelijk wat artrose en de artrose is er ook al op haar voorpoten. Daarnaast heeft ze ook al haar hele leven last van allergieën, waardoor ze ook altijd oorontstekingen heeft. Dit is momenteel chronisch en we mogen geen antibiotica meer geven. We hebben alle medicatie namelijk moeten afbouwen toen haar nieren begonnen te falen. Ze moet nu ook speciale niervoeding eten. Ik merk ook dat ze vaak heel onrustig is, dus zou het super zijn als ze wat meer rust zou vinden.

​Nu, met deze informatie ging de reikicirkel aan de slag. Natuurlijk in de wetenschap dat wij ook niet met ons toverstafje konden zwaaien en alle problemen voor deze ouder wordende hond konden oplossen. Het grappige was wel, dat wij al waren begonnen met behandelen zonder dat het vrouwtje dat op dat moment al wist. En dat was merkbaar, Buddy was rustiger en keek helderder uit haar ogen.

Na de behandelcyclus schreef​ haar vrouwtje ons:

Net na de eerste behandeling, toen we nog niet eens wisten dat ze deze al gekregen had, merkten we op dat ze verder in de tuin wandelde en rustiger leek.  De dagen nadien werd haar oorontsteking ook een stuk beter, later werd deze helaas wel weer erger. Haar gemoed is wel een stuk beter en voorlopig blijft dit ook zo. Ze ligt opnieuw op haar zij zoals vroeger (deed ze de laatste tijd niet meer vermoedelijk door te veel druk door het water in haar longen). Ze is opnieuw een heel stuk aanhankelijker, de laatste maanden zocht ze steeds meer haar eigen plekje op en hield ze zich afzijdig, maar nu komt ze zo dicht mogelijk bij ons liggen! Ze loopt ook opnieuw de tuin in en een stuk verder, ze speurt naar poezen en blaft er enthousiast naar. Vooral de laatste dingen zijn voor ons een enorme verbetering, aangezien ze zeer apathisch geworden was, maar nu precies weer moed gevonden heeft.
Ik wil daarom iedereen enorm bedanken en direct een nieuwe behandelcyclus aanvragen! Het doet haar zo enorm merkbaar goed, dat ik haar dat met liefde gun.

En onze cirkel gaat daarom met diezelfde liefde opnieuw aan de slag voor Buddy en voor haar vrouwtje.