Laatste nieuws


Het bestuur van de Reikicirkel voor Dieren heeft onlangs natuurlijk het jaar 2016 financieel kunnen afsluiten. Met gepaste trots konden we vaststellen dat het aantal aanvragen flink is gegroeid in 2016. Ook komen er nog regelmatig nieuwe behandelaars bij, waarmee onze cirkel nu zo’n 60 leden telt. Daar zijn we enorm gelukkig mee, want samen maken we de Cirkel, en dragen ons ​reiki​ steentje bij aan het welzijn van dieren in pijn of stress.

Onze penningmeester presenteert het volgende overzicht:

 

FINANCIEEL OVERZICHT 2016

REIKICIRKEL VOOR DIEREN

Opbrengsten   Kosten
Banksaldo

€ 93,58

Kosten Bank/PR

€ 112,56

Behandelingen/Donaties

€ 465,00

Saldo bank/spaarrekening

€ 446,02

€ 558,58

€ 558,58

 

​Rekening houdend met vaste kosten zoals bankkosten, folders en website beheer, heeft het bestuur besloten dat wij op dit moment ruimte hebben voor een donatie van 300 euro. Een heel mooi resultaat!

De leden van de Reikicirkel voor Dieren kunnen suggesties aandragen voor een goed dierendoel om dit bedrag aan te schenken, en daar wordt flink gebruik van gemaakt. Het bestuur zal alle tips overwegen en een keuze maken.​

Tenslotte willen we jullie melden dat onze Reikicirkel voor Dieren lid is geworden van de internationale organisatie Animal Reiki Alliance. Een zeer gedegen club, waar we mogelijk ook gebruik kunnen maken van beschikbare informatie en een internationaal netwerk. We zijn er blij mee!
hartelijke groet en alle goeds
Bestuur Reikicirkel voor Dieren


We hebben van kat Boeffie, Gizmo, Saartje en Harley feedback  gekregen. Lees deze en andere feedback op onze feedback pagina’s. Overig nieuws:


donatie201512-1Eerste donatie Reikicirkel voor Dieren

Op maandag 21 december toog een delegatie van het bestuur van de Reikicirkel voor Dieren naar Wassenaar. Daar bevindt zich namelijk ‘het gezelligste dierentehuis van Nederland’, zoals de Nationale Dierenzorg hun Seniorenclub noemt.
Aan deze club is door de Cirkel een donatie gedaan van 200 euro, onze eerste donatie na ruim een jaar reiki sturen naar dieren in pijn of stress. U vindt het financieel overzicht hiervan trouwens elders op onze site.

Op de foto ziet u de symbolische overhandiging door ons bestuurslid Jan C. van der Heide aan de heer Marc van Dijk, directeur van de Nationale Dierenzorg.
Dierenzorg ontvangt geen overheidssubsidie en is dus geheel afhankelijk van de steun van particulieren en bedrijven. Elk bedrag is daarom welkom. Het bestuur van de Reikicirkel voor Dieren koos dan ook graag voor dit sympathieke doel als bestemming voor onze eerste donatie.

donatie201512-2Want we lezen in hun folder:
Stel: u verhuist naar een verzorgingstehuis en uw bejaarde dier mag niet mee, uw dier heeft medische problemen waardoor verzorging thuis te zwaar wordt of uw kinderen blijken ineens allergisch te zijn. Wat nu….?
De redenen waarom mensen niet meer zelf voor hun hond of kat kunnen zorgen zijn talrijk. De Seniorenclub biedt uitkomst! De Seniorenclub is het eerste bejaardentehuis voor honden en katten in Nederland. Net als mensen leven onze ‘bewoners’ op van aandacht en goede zorg.
De Seniorenclub is een onderdeel van Stichting Nationale Dierenzorg, gevestigd in een monumentale boerderij in Wassenaar. Nationale Dierenzorg werd in 1926 opgericht door enkele hofdames van koningin Wilhelmina en is uitgegroeid tot een veelzijdige dierbeschermende organisatie bestaande uit een asiel, pension, dierenambulance, hondencrèche en dierenbejaardentehuis.
Met bijna 90 jaar ervaring heeft Nationale Dierenzorg veel expertise in huis. Een team van professionele medewerkers versterkt door gemotiveerde vrijwilligers zorgt er voor dat het de dieren aan niets ontbreekt. Ook staan ze klaar met raad en daad voor mensen.
Zo biedt Nationale Dierenzorg een vangnet voor mens en dier!

Voor meer informatie www.ndz.nl en www.seniorenclub.nl


Het financieel jaarverslag 2015 is klaar en kunt u downloaden (pdf).


Onze website is vernieuwd!


Van poes Moutje en hond Keppe hebben we feedback gekregen.


wp3709b194_05_06Ouder nieuws:
Op 4 oktober is het dierendag! Om dat te vieren hebben wij besloten om een behandeling gratis weg te geven via Facebook! Dus deze week kun je mee doen. Ga naar onze Facebookpagina en deel het bericht zoveel mogelijk. Word een volger van onze facebookpagina. LIKE SHARE WIN
Volgende week zondag (11 oktober) maken we de winnaar bekend via Facebook. De winnaar krijgt voor zijn huisdier een gratis behandeling van onze reikicirkel behandelaars.
Veel succes! En fijne dierendag!

resized_220x220_facebook_paw